Digitálissá vált az Otthonok & Megoldások magazin

A multimédia platformokat a Marquard Group Hungary újította meg

Teljesen digitálissá vált az Otthonok & Megoldások magazin, amelyhez Otthontervezők címmel podcast műsor és TikTok csatorna is készült. A Fundamenta népszerű kiadványának multimédia platformjait a Marquard Group Hungary tartalom stratégiai kreatív műhelye, a Content Studio újította meg teljesen.

2015 óta dolgozik együtt az Fundamenta és a Marquard Group Hungary, hogy elérhetővé tegye az olvasók számára az Otthonok & Megoldások magazint. A Content Studio teljeskörű digitális, valamint tartalomgyártói és social media szolgáltatást nyújt az Otthonok & Megoldások márka számára. 

A Fundamenta és a Marquard Group Hungary egy igényfelmérő kutatás lefolytatása után úgy döntöttek, hogy teljesen áthelyezik a magazint a digitális térbe, amely nemcsak a fogyasztási szokások változása miatt vált időszerűvé, hanem azért is, mert így jóval kisebb ökológiai lábnyomot hagy maga után az újság előállítása. A magazin elérhető a Magaziner.hu felületen is.

„A Fundamenta számára mindig is fontos érték volt a fenntarthatóság, melyre szervezeti működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk. Vállalatunk üzleti tevékenysége is a tudatos jövőtervezéshez kapcsolódik, az Otthonok & Megoldások magazin virtuális térbe költöztetése is ezt a célunkat szolgálja. Az online környezet ráadásul új lehetőséget nyitott meg előttünk: a digitális változat interaktív tartalmakkal gazdagodott, amelyek szándékaink szerint még magasabb szintre emelik az olvasás élményét” – mondta el a megbízó partner, a Fundamenta.

Az Otthonok & Megoldások magazin rengeteg inspirációval és ötlettel látja el a felújítás és/vagy építkezés előtt álló olvasóközönséget, lakberendezési és dekorációs tippjei pedig az újítóknak szólnak. A kiadvány betekintést nyújt különleges lakásokba, az innovatív újdonságokba, valamint a fenntartható építkezés, lakberendezés világába is.

Az olvasók a digitalizációt követően még több izgalmas tartalomhoz jutnak. Dorogi Gabriella műsorvezetésével elindult az Otthontervezők című podcast műsor, amely szerdánként jelentkezik és iránytűként szolgál a lakásvásárlás és felújítás olykor igencsak zavaros rengetegében. Dorogi Gabriella építészeti, belsőépítészeti, környezettudatossági, gazdasági és ingatlanpiaci kérdésekben keresi a válaszokat elismert szakemberek segítségével. Videós formában a produkció elérhető aweboldalon az Otthonokesmegoldasok.hu/podcast rovatban valamint a YouTube-on illetve Google Podcasts-on, Apple Podcaston és Spotify-on is.

A fejlesztés részeként letisztult, olvasóbarát dizájnt kapott a magazin weboldala és ezt a koncepciót követik a brand social media felületei is a Facebookon, Pinteresten és az Instagramon. Elstartolt az Otthonok & Megoldások TikTok csatornája is, amelyen a legizgalmasabb házátalakításokat és DIY trükköket mutatják be.

„A Marquard Group Hungary mára egy digitális fókuszú, ügyfélorientált és a jövő kihívásait szem előtt tartó szolgáltatóvá vált. A Content Studio a mi tartalom stratégiai kreatív műhelyünk, ahol minden platformra van megoldásunk. Büszkék vagyunk, hogy elkísérhetjük az Otthonok & Megoldások brandet a teljes digitalizáció útján. A Content Studio munkájának köszönhetően 360 fokos figyelmet kap a magazin, hiszen podcastot, videós tartalmakat, social media contenteket és értékes olvasnivalókat kínál” – mondta el Fenyővári Szilvia, a Marquard Group Hungary ügyvezető igazgatója.

A JOY magazin címlapján: Metzker Viki

JOY Magazin címlappal ünnepli Metzker Viki, hogy nagykorú lett a karrierje: idén 18 éve, hogy meghódított és férfiak uralta szakmát, DJ lett és ezzel fiatal nők sokaságát inspirálta arra, hogy a saját útjukat járják. Metzker Viki a kezdetekről, férjéről, házasságáról is vallott a magazinnak adott nagyinterjúban.   “A női erő, a női belső hang erősebb, mint […]

Megnézem

Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült. Második évadával jelentkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastje. A lakásvásárlással és -felújítással foglalkozó podcastben […]

Megnézem

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary kereskedelmi igazgatója

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary új kereskedelmi igazgatója. Zsolt személyében egy tapasztalt szakember csatlakozott a prémium brandeket felvonultató médiacéghez. Szabó Zsolt a médiás karrierjét 2005-ben kezdte. A Pesti Est, majd a Sanoma Budapest után, 2009-ben igazolt az Index.hu csapatához. Ezt követően a CEMP Sales House ügynökségi értékesítési csapatában dolgozott, 2012-től értékesítési vezetőként. 2014-től több […]

Megnézem

Lilu: Fiús anyának lenni kemény ügy!

Semmi sem ér véget negyven felett, sőt – állítja Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu, aki a JOY Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy élete legizgalmasabb időszakát éli most. Egy tinédzser és egy óvodás fiú édesanyja, vállalkozó és műsorvezető is egyben, akit azért a sérülékenyebb napjain könnyen meg lehet bántani.   Lilu negyven felett érzi magát a legjobban […]

Megnézem