Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült.

Második évadával jelentkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastje. A lakásvásárlással és -felújítással foglalkozó podcastben a műsorvezető Dorogi Gabriella ismert szakértők bevonásával keresi a válaszokat építészeti, belsőépítészeti, környezettudatossági, gazdasági és ingatlanpiaci kérdésekben.

„Ha valaki azt csinálja, amit szeret, az önmagában feltöltődés. Hát még akkor, ha olyan partnerekkel teszi mindezt, akik szintén szakmájuk szerelmesei. Az Otthonok & Megoldások podcastje, az Otthontervezők olyan volt számomra, mint egy házasság. A riporter és az enteriőrtervező frigyéből született. Az pedig, hogy mindez a számomra oly fontos értékek – mint a fenntarthatóság, a környezetvédelem, az ökológiai lábnyom szűkítése, a pénzügyi tudatosság – figyelembevételével készült, egyenesen felüdülést hozott” – mondta el Dorogi Gabriella.

Az Otthontervezők második évadában a szakemberek ezúttal is edukatív oldalról közelítik meg az egyes témákat. Szó lesz többek között a hitelpiaci várakozásokról, a világítástechnika fontosságáról, a beépített háztartási gépek előnyeiről, színterápiáról, kerttervezésről, vagy épp a megfelelő gyerekszoba kialakításának trükkjeiről.

„Teljes körű, innovatív multiplatform megoldásokat kínálunk a Fundamenta Otthonok & Megoldások brandjének – a változatos contentkínálat része a podcast is. Nagy öröm számunkra, hogy az Otthontervezők már a második évaddal bizonyíthat a piacon” – mondta Tarapcsák Dalma, a Content Studio operatív vezetője.

Az Otthontervezők podcast új epizódjai április 10-től minden szerdán 16 órától érkeznek a weboldal Otthonokesmegoldasok.hu/podcast rovatában, valamint a YouTube-on, illetve Google Podcasts-on, Apple Podcast-on és Spotify-on.

A Marquard Group Hungary 2015 óta dolgozik a Fundamentával és az Otthonok & Megoldások branddel. A médiacég kreatív műhelye, a Content Studio felel a digitális kiadványért, valamint digitális, tartalomgyártói és social media szolgáltatást nyújt a márkának.

A JOY magazin címlapján: Metzker Viki

JOY Magazin címlappal ünnepli Metzker Viki, hogy nagykorú lett a karrierje: idén 18 éve, hogy meghódított és férfiak uralta szakmát, DJ lett és ezzel fiatal nők sokaságát inspirálta arra, hogy a saját útjukat járják. Metzker Viki a kezdetekről, férjéről, házasságáról is vallott a magazinnak adott nagyinterjúban.   “A női erő, a női belső hang erősebb, mint […]

Megnézem

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary kereskedelmi igazgatója

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary új kereskedelmi igazgatója. Zsolt személyében egy tapasztalt szakember csatlakozott a prémium brandeket felvonultató médiacéghez. Szabó Zsolt a médiás karrierjét 2005-ben kezdte. A Pesti Est, majd a Sanoma Budapest után, 2009-ben igazolt az Index.hu csapatához. Ezt követően a CEMP Sales House ügynökségi értékesítési csapatában dolgozott, 2012-től értékesítési vezetőként. 2014-től több […]

Megnézem

Lilu: Fiús anyának lenni kemény ügy!

Semmi sem ér véget negyven felett, sőt – állítja Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu, aki a JOY Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy élete legizgalmasabb időszakát éli most. Egy tinédzser és egy óvodás fiú édesanyja, vállalkozó és műsorvezető is egyben, akit azért a sérülékenyebb napjain könnyen meg lehet bántani.   Lilu negyven felett érzi magát a legjobban […]

Megnézem

Rekordmennyiségű oldalmegtekintés az evamagazin.hu-n 

Egy szám, amelyre büszkék lehetünk: 2 751 137. Ennyi oldalmegtekintést ért el az evamagazin.hu a múlt hét folyamán. Ez a szám nemcsak önmagához, de a márka versenytársaihoz mérten is kiemeltnek bizonyul (forrás: Gemius). A rekorder hét legolvasottabb cikkéből megtudhatjuk, hogy miért fontos a B12-vitamin, és ennek hiányát hogyan ismerheti fel a 40 év feletti korosztály. Ha […]

Megnézem