Karrier

Ha szeretnél a médiában dolgozni, érdekelnek a trendek, a digitális tartalomszolgáltatás és a magazinkiadás, és ha úgy érzed, hogy még nem hoztál ki mindent magadból, de van elég tapasztalatod ahhoz, hogy megmutasd, hogy mennyire vagy profi, akkor Rád várunk!

Karrier

Miért jó nálunk dolgozni?

Vonzó márkaportfólió

Ki ne ismerné a JOY magazint vagy éppen az InStyle-t? Nálunk ilyen, és ehhez hasonló jól ismert márkákon dolgozhatsz.

Home office lehetőség

Amennyiben munkaköröd lehetővé teszi, nálunk heti három napot dolgozhatsz otthonról, elég két napod bejönnöd az irodába.

Rugalmas munkarend

Megértjük, ha el kell hozni a gyerekeket az iskolából vagy anyák napi ünnepségre kell menned. Ezeken a napokon alakíthatod rugalmasan a munkarendedet, hogy minden beleférjen.

Sportolási lehetőség

Ingyenes konditerem-használatot biztosítunk. Több edzőterem közül is választhatsz, ahol díjtalanul igénybe veheted az ottani szolgáltatásokat.

Ha szeretnél a médiában dolgozni, érdekelnek a trendek, a digitális tartalomszolgáltatás és a magazinkiadás, és ha úgy érzed, hogy még nem hoztál ki mindent magadból, de van elég tapasztalatod ahhoz, hogy megmutasd, hogy mennyire vagy profi, akkor Rád várunk!

Miért jó nálunk dolgozni?

  • Vonzó márkaportfólió
  • Home office lehetőség
  • Rugalmas munkarend
  • Sportolási lehetőség

Bővítjük a Sales csapatunkat, csatlakozz hozzánk Sales managerként!

Gyere hozzánk média értékesítőnek, ha szereted a média izgalmas világát, a szépség- és divatipar varázsát akkor ne habozz, jelentkezz csapatunkba! Feladatok • A Joy, Éva, Instyle és InStyle Men kiadványaink online és print felületeinek értékesítése • Magas színvonalú rendezvényeinkhez partnerek bevonása • A sikeres „Joy napok” ügyfélkörének bővítése • Meglévő ügyfeleink kiszolgálása és új kapcsolatok […]

Dolgozz nálunk Könyvelőként!

Jó hangulatú, kellemes környezetben található szerkesztőségünkbe keressük azt a proaktív, precíz, könyvelő kollégát, aki szívesen csatlakozna csapatunkhoz  Milyen feladatokra számíthatsz? Mik azok az elvárások, amiknek meg kell felelned? Előnyt jelent: Mit kínálunk? Ha szeretnél pénzügyi csapatunk tagja lenni, akkor küldd el önéletrajzodat a fizetési igényed megjelölésével a következő e-mail címre: karrier@marquardmedia.hu 

Média Tanácsadó

Média tanácsadó munkatársat keresünk! Ha szereted a média izgalmas világát, a szépség- és divatipar varázsát akkor ne habozz, jelentkezz fiatalos csapatunkba! Feladatok Elvárásaink Amit kínálunk Az önéletrajzokat „média tanácsadó” pozíció megjelölésével a karrier@marquardmedia.hu e-mail címre várjuk.

Keressük Sales Koordinátorunkat, pénzügyi tapasztalattal!

Jó hangulatú, kellemes környezetben található szerkesztőségünkbe keressük azt a proaktív, segítőkész, pénzügyi tapasztalattal rendelkező kollégát, aki szívesen csatlakozna csapatunkhoz. Az önéletrajzokat nettó fizetési igény megjelölésével várjuk! Feladatok Elvárások Amit kínálunk Az önéletrajzokat nettó fizetési igény megjelölésével a karrier@marquardmedia.hu e-mail címre várjuk.