JOY Social Media Award 2022: itt vannak a győztesek!

Hatodik alkalommal díjazták a hazai közösségi média legnagyobb sztárjait. A JOY Social Media Award gálán a legismertebb véleményvezérek mellett számos híresség is tiszteletét tette, hogy együtt ünnepeljék meg a közönség kedvenceit. Díjat kapott többek között Istenes Bence podcastja, B. Nagy Réka és a Valmar, a 2022-ben debütáló #képernyőkedvence kategória győztese pedig Miller Dávid lett.

A JOY magazin idén hatodik alkalommal jutalmazta Magyarország legnépszerűbb, leginspirálóbb tartalomelőállítóit. A különféle platformokon több százezres követővel rendelkező influenszerek idén hét kategóriában versenyeztek, a közönség pedig egy hónapon át szavazhatott a jelöltekre. A gálát Budapest egyik ikonikus szórakozóhelyén tartották, a két műsorvezető Alberti Petra, a JOY Magazin főszerkesztője és Kettner Henry volt.

Idén új kategóriaként debütált a #képernyőkedvence, amelyben az online netes jelenlétükkel is hódító tévés sztárokat – Iszak Eszter, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Miller Dávid – jelölte a JOY Magazin. A legtöbb szavazatot az RTL műsorvezetője, Miller Dávid kapta.

A tartalmas, inspiráló beszélgetések egyre népszerűbbek a netes közönség körében, így a JOY Social Media Award történetében először jelentkezett a #bestofpodcast kategória is. Az abszolút kedvenc Istenes Bence IstenEst című produkciója lett, maga mögé utasítva a Hihetetlen történelem ismeretterjesztő podcastot, Viszkok Fruzsi Púdermentes beszélgetés sorozatát és Márkó és Barna Síkideg szériáját.

2022-ben is díjazták a felelős állattartás élharcosait: a #gazdivagyok kategóriában négy büszke kutya- vagy macskatulajdonos – B. Nagy Réka, Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina és Kempf Zozo – indult, közülük B. Nagy Réka győzedelmeskedett.

A korábbi évek népszerű kategóriái és témái idén sem maradtak el. A #hallgasshazait kategóriában a slágerlistákat ostromló Valmar produkció (Marcsi Peti és Valkusz Milán párosa) vihette haza a JOY díját, 2022 #gasztroguru-ja pedig Cinnamon Tomi lett, ebben a kategóriában idén a fitt és egészséges ételeket prezentáló tartalomgyártók mérettettek meg. A #bestoftiktok kategóriában a fiatalok kedvenc platformjának legegyedibb hazai tartalomgyártóit jelölték, a győztes Lil G lett.

A JOY Social Media Award az egyetlen elismerés ma idehaza, amely díjazza az értéket a social mediaban, és elismeri azokat a példamutató influenszereket, akik tartalmaikkal a legnagyobb hatással vannak követőikre. A #példakép kategória idén a sokszínűség és az elfogadás téma köré épült, és a szerkesztőség a legnagyobb hatású roma aktivistákat helyezte fókuszba. Közülük a legtöbb szavazatot Balogh Krisztofer kapta.

Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült. Második évadával jelentkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastje. A lakásvásárlással és -felújítással foglalkozó podcastben […]

Megnézem

MagyarBrands Díjakat nyert a Marquard Group

A kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program minden tavasszal megrendezi Díjátadó gálarendezvényét, amelyen a hazai fogyasztói és üzleti márkák legjava veheti át a MagyarBrands Kiváló márka üvegdíjat több kategóriában is. Az idei gálaesten több mint 70 hazai márka képviselője vehette át MagyarBrands üvegdíjakat kiváló üzleti márka, kiváló fogyasztói márka és innovatív márka kategóriában. Kiváló fogyasztói […]

Megnézem

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary kereskedelmi igazgatója

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary új kereskedelmi igazgatója. Zsolt személyében egy tapasztalt szakember csatlakozott a prémium brandeket felvonultató médiacéghez. Szabó Zsolt a médiás karrierjét 2005-ben kezdte. A Pesti Est, majd a Sanoma Budapest után, 2009-ben igazolt az Index.hu csapatához. Ezt követően a CEMP Sales House ügynökségi értékesítési csapatában dolgozott, 2012-től értékesítési vezetőként. 2014-től több […]

Megnézem

Lilu: Fiús anyának lenni kemény ügy!

Semmi sem ér véget negyven felett, sőt – állítja Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu, aki a JOY Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy élete legizgalmasabb időszakát éli most. Egy tinédzser és egy óvodás fiú édesanyja, vállalkozó és műsorvezető is egyben, akit azért a sérülékenyebb napjain könnyen meg lehet bántani.   Lilu negyven felett érzi magát a legjobban […]

Megnézem