MagyarBrands Díjakat nyert a Marquard Group

A kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program minden tavasszal megrendezi Díjátadó gálarendezvényét, amelyen a hazai fogyasztói és üzleti márkák legjava veheti át a MagyarBrands Kiváló márka üvegdíjat több kategóriában is. Az idei gálaesten több mint 70 hazai márka képviselője vehette át MagyarBrands üvegdíjakat kiváló üzleti márka, kiváló fogyasztói márka és innovatív márka kategóriában. Kiváló fogyasztói márka díjban részesült az ÉVA magazin, míg a #vegyélhazait kiváló fogyasztói márka és innovatív márka kategóriában nyert díjakat.

Milyenek a magyarok? – erre a kérdésre könnyedén választ adhat, aki részese lehetett a kiváló hazai márkákat díjazó MagyarBrands program idei gálájának. Coop, Mizse, Ceres, Elzett, RS Bútor – csak néhány márkanév a díjazottak közül. Kedvenc magyar márkáink termékeit, szolgáltatásait sokunk ismeri, fogyasztja, használja a mindennapokban. Jelenlétüket természetesnek vesszük, és kevésbé gondolunk rá, hogy ismert márkáink sikerei mögött mennyi ember mennyi szakmai munkája áll, tervezéstől, a gyártáson át, a kivitelezés irányításáig. A MagyarBrands program egyik küldetése, hogy ezeket az erőfeszítéseket ünnepelje, és ráirányítsa a figyelmet a legkiemelkedőbb hazai teljesítményekre.

A MagyarBrands díj 3 alapkategóriájáról

A MagyarBrands díjakat minden évben három alapkategóriában, kiváló fogyasztói-, kiváló üzleti és innovatív márkáknak ítélik oda. Idén Dr. Serényi János, a MagyarBrands Bizottság elnöke adta át a „Kiváló Fogyasztói márkáknak” járó díjakat. Ez a kategória elismeri, hogy az adott márka ismertsége és kedveltsége a fogyasztók körében kiemelkedő, a díjazott fogyasztói márkák átlagos ismertsége 2023-ban magasabb volt, mint 70 százalék, kedveltségük pedig 85% feletti volt.

„Kiváló Üzleti márka” díjban azok a márkák részesülhettek, amelyeknek a pénzügyi mutatója a legstabilabbnak bizonyult az elmúlt években és megbízhatósági ratingjük 90% feletti eredményeket mutatott. A díjakat Kamasz Melinda, a tudas.hu gazdasági portál főszerkesztője és a MagyarBrands Szakmai Bizottságának tagja adta át.

A MagyarBrands Programban azok a márkák vehették át az „Innovatív márkáknak” járó díjat, amelyeknek célja nem csupán a fogyasztói igények kielégítése, hanem a folyamatos alkalmazkodás a legújabb áramlatokhoz, az elsők között vannak a technológiai fejlesztésekben és nem félnek megújulni. Az innovációs díjakat Kőteleky Aywee-tól, a Friendly kreatív igazgatója és a MagyarBrands Bizottságának tagjától vehették át a márkaképviselők.

„A #vegyélhazait márka missziója a magyar alkotók, képzőművészek, tervezők, gyártók támogatása, egy közösségbe gyűjtve őket az irántuk érdeklődő vásárlókkal, Magyarország egyik legnagyobb virtuális terében, már több mint 10.000 regisztrált eladóval és több mint 450.000 taggal. A Marquard Group Hungary ad teret és biztonságos működési hátteret a programnak és lehetőséget biztosít arra, hogy a márka weboldalán és hírlevelében is megjelenjenek, különböző előfizetői csomagokkal pedig a kiadó további márkáinak digitális felületein is megmutatják termékeiket, szolgáltatásukat.” – Alberti Petra, a #vegyélhazait főszerkesztője.

„Nagyon örülök, hogy a kiadónk két márkája is többedik éve nyer Magyar Brands díjat, és ehhez az impozáns közösséghez tartozhatunk. Az ÉVA számára ez egy kiemelten fontos elismerés és nagyon inspiráló, hogy minden évben próbáljuk egy kicsit túlszárnyalni magunkat, és még jobbá tenni a márkánkat.” – Birta Brigitta, főszerkesztő.

Felmérés: Tízből nyolcan keresik a jó akciókat, egyre többen spórolnak

Megváltoztathatja vásárlási szokásainkat a gazdasági világválság – derül ki a JOY-napok felmérésből, amely a Takarékossági világnap (október 31.) alkalmából készült. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy miként reagálnak a hazai fogyasztók a helyzetre. Az online kérdőívet több mint 3500-an töltötték ki. Az eredményekből kiderül, hogy a válaszadók 85%-a aktívan keresi a jó akciókat, 14%-uk pedig spórolásképpen […]

Megnézem

Kiosztották az InStyle magazin #képesvagyok díjait – íme, a győztesek!

B. Nagy Réka, Szabados Ági, Szilágyi Liliána, Fenyvesi Zoli, Horváth József és Lakatos Levente kapta az InStyle magazin #képesvagyok díját. A világ vezető stílusmagazinjának magyar kiadása első alkalommal osztotta ki az elismeréseket olyan embereknek, akik motiválhatnak másokat is. A #képesvagyok díj olyan embereket ismer el, akik megküzdöttek testi korlátaikkal, felvették a harcot a társadalom stigmáival […]

Megnézem

Az álmaikért töretlenül dolgozó embereket ismeri el az InStyle – ők az első #képesvagyok díj jelöltjei!

Első alkalommal adják át az InStyle magazin #képesvagyok díját, az elismerésben olyan emberek részesülhetnek, akik átlépték saját korlátaikat és történetük inspirációként szolgálhat mindenki más számára. A szerkesztőség hírességeket és civileket egyaránt jelölt hét kategóriában. Közös bennük, hogy mindannyian képesek beszélni a nehéz témákról, küzdeni és kiállni a fontos ügyekért, munkásságukkal pedig motiválják követőiket is. A […]

Megnézem

JOY Social Media Award 2022: itt vannak a győztesek!

Hatodik alkalommal díjazták a hazai közösségi média legnagyobb sztárjait. A JOY Social Media Award gálán a legismertebb véleményvezérek mellett számos híresség is tiszteletét tette, hogy együtt ünnepeljék meg a közönség kedvenceit. Díjat kapott többek között Istenes Bence podcastja, B. Nagy Réka és a Valmar, a 2022-ben debütáló #képernyőkedvence kategória győztese pedig Miller Dávid lett. A […]

Megnézem