Innovatív, intelligens, inspiráló. Új perspektíva a férfiaknak szóló tartalmak piacán

A magyar nyelvű InStyle Men nemzetközi hátterű, ugyanakkor hazai fejlesztésű, célzottan a hazai férfi közönségnek szóló márka, tele eredeti tartalmakkal: olvasmányos cikkekkel, belföldi és nemzetközi hírekkel, interjúkkal és portrékkal, véleménycikkekkel, videó- és podcast adásokkal.

Az InStyle Mennel kettős a célunk: egyfelől segíteni az olvasóinknak, hogy jól megalapozott döntést hozzanak, amikor a szabadidejük vagy a pénzük elköltéséről van szó, másfelől, hogy minőségi tartalmakat biztosítsunk számukra, amikor kikapcsolódásként őket érdeklő témákban szeretnének elmerülni néhány percre vagy akár hosszú órákra.

Az InStyle Men olvasó

  • Célzottan férfi olvasóközönség
  • Az elsődleges célcsoport életkora 20-65 év
  • Sikeresek a munka és a magánélet területén egyaránt
  • Szeretnek életük minden területén jól megalapozott döntéseket hozni
  • Nyitottak és érdeklődőek az újdonságok iránt
  • Erős személyiségek, érzékenyek a trendek és stílus iránt, véleményvezérek
  • Magas igényeket támasztanak az életük több területével szemben
  • Fontos nekik a karrier és a szabadidő egyensúlya
  • Magas vásárlóerővel rendelkeznek

Az InStyle Men a tudatos, aktív, érdeklődő, tájékozott férfiaknak szól. Szakértői, újságírói által hiteles információforrás, melyet barátságos, könnyed hangvétel, egyedi ötletek, megközelítések jellemeznek.

 

Az InStyle Men tematikája

Jármű

Ebben a rovatban közel sem csak autókról lesz, szó, hanem mindenről, ami mozog! Informatív anyagainkból az olvasó megismerheti az adott jármű objektív tulajdonságait, de emellett igyekszünk a vezetés élményét is átadni. Ezen kívül a járművekhez kötődő személyeket is bemutatunk, akiknek a teljesítménye figyelemre érdemes!

Tech

A műszaki érdeklődésű olvasókat elsősorban elektronikus és mechanikus eszközökről készült tesztekkel igyekszünk kiszolgálni. Legyen szó karórákról, zsebkésekről vagy éppen applikációkról, a rovat cikkeivel nem csak a szakértői kör információéhségét elégítjük ki, hanem a laikus felhasználóknak is irányt mutatunk.

Otthon

A pandémia óta sokunknak megváltozott az otthonról alkotott képe. Ebben a rovatban lakberendezéssel, okos eszközökkel, kertépítéssel, felújítással foglalkozunk, kiemelt fókusszal az otthonunk új funkcióira és a tér maximális kihasználásának lehetőségire.

Szórakozás

Segítünk az olvasóknak a szabadidő tartalmas és változatos eltöltésében. Tippeket adunk belföldi és külföldi utazáshoz, rendszeres vagy éppen élmény jellegű testmozgáshoz, egyéni és családos, kulturális és gasztronómia programokhoz egyaránt.

Stílus

A stílus rovatban a divatvilág aktualitásai mellett örökérvényű styling tanácsokat adunk, de teret biztosítunk az arc- és testápolás, valamit az anti aging témakörének is. Ez a rovat nagyban támaszkodik a kiadó többi lapjának stábjára, szerzőik elvitathatatlan szaktudására és első kézből szerzett tapasztalataira.

Kapcsolat

Simon Dóra Anna

a.simon@marquardmedia.hu

+36 20 460 0025

Hirdetések leadása

ugyfelkapcsolat@marquardmedia.hu

+36 20 666 7733