Stílusosan az élet minden területén

Az InStyle a világ vezető és Magyarország egyetlen stílusmagazinjaként a divat és a stílus világának felfedezésére csábítja az olvasót. Egyszerre szórakoztat, tájékoztat és inspirál. Bemutatja a legújabb trendeket divatban és szépségápolásban, az A-listás nemzetközi sztárok stílustrükkjeit, a stílusos és értéket közvetítő hírességeket és civil aktivistákat, pionírja a sikeres, belevaló nők bemutatásának. 

Az InStyle missziójának tekinti a társadalmi szemléletformálást, valamint a hazai divat és magyar márkák támogatását. Az InStyle több mérföldkőnek számító lapszámot is jegyez: a hazai piacon először szerepelt női magazin címlapján drag queen (2020 november), Down-szindrómás nő (ehhez kapcsolódik a #képesvagyok kampány, 2021 március), illetve sztómás nő (ehhez kapcsolódik az #ígyvagyokjól bodypositivity kampány, 2021 nyár). A magazin és az instyle.hu akár személyi stylistként is használható, segítünk a legjobb, időtálló darabok megtalálásában shopping tippekkel, és a mindennapokban könnyen alkalmazható styling tippekkel.

13 500
nyomtatott
lapszám**

instyle.hu
2 071 000 megtekintés*
240 000 egyedi látogató

7 178
hírlevél feliratkozó

@instyle_hungary
41 000 követő
200 interakció/poszt

InStyle Magyarország
39 440 követő

Alberti Petra

Alberti Petra

Főszerkesztő

„Örömmel térek vissza az InStyle életébe ebben a megtisztelő feladatkörben, hiszen a márka korábbi digitális főszerkesztőjeként is működtem már. Az időtálló divat, a hazai tervezők és a szépségápolás elkötelezett rajongójaként az InStyle mindig is igazi szerelemprojekt volt számomra. Igazán álomszerűnek tartom a kihívást, hogy a világ vezető stílusmagazinjánál bontakoztathatom ki a kreativitásom, a magazin mellett sok új, digitális, videós és közösségépítő megoldással is reagálhatok az olvasóink és hirdetőink igényeire. Előttem áll a márka megújításának feladata, melybe örömmel vetem bele magam. De egy biztos, a márka továbbra is azokhoz fog szólni, akik szerint a stílus önkifejezési forma.”

Az InStyle olvasó

A dinamikus és optimista nő, aki szeret inspirálódni, új, minőségi dolgokat kipróbálni. Fontos számára a divat és a szépségápolás, egyfajta önkifejezésként éli meg ezeket. Lépést tart a világgal. Az egészen egyedi stílus éppúgy jellemezheti az InStyle-olvasót, mint a klasszikus, kifinomult megjelenés.

A tipikus InStyle-olvasó 25−39 év közötti, magasan képzett, AB társadalmi státuszú nő, aki jellemzően nagyvárosban él, jövedelme átlag feletti.

 

Needscope kutatásunk szerint        

Az InStyle-olvasók 84%-a 39 évnél fiatalabb, 98%-a közép- vagy felsőfokú végzettségű, 95%-ban városlakó. 78%-uk okostelefonnal rendelkezik és 92%-uk jelen van a Facebookon.

Az InStyle-image az olvasók szerint: Az InStyle fiatalos, divatos, modern, s mindezt magas, prémium színvonalon nyújtja. Praktikusnak látják a lapot, mert az elegáns, high-fashion divat bemutatása mellett az egyszerűbb, letisztult ruhák is szerephez jutnak, egyúttal a magazint az apró hírek, tippek, aktuális trendek, egyéb témák bemutatása teszi még színesebbé.

Kapcsolat

Simon Dóra Anna

a.simon@marquardmedia.hu

+36 20 460 0025

Hirdetések leadása

ugyfelkapcsolat@marquardmedia.hu

+36 20 666 7733