Új főszerkesztő az ÉVA Magazin élén

Birta Brigitta az ÉVA Magazin új főszerkesztője. A tapasztalt szakember több mint nyolc éve a lapot kiadó Marquard Group Hungary vezető munkatársaként dolgozik, új feladata mellett pedig továbbra is betölti a Runner’s World főszerkesztői pozícióját. A korábbi főszerkesztő, Tomsits Tímea a jövőben pszichológusi munkájára koncentrál. Változás várható az online szerkesztőség élén is: Zubor Rozália főszerkesztőként távozik, azonban a sikeres podcastokat továbbra is folytatja.

Tizenhat éve, a svájci médiavállalat teljesen hazai fejlesztésű magazinjaként jött létre az ÉVA, amely azóta is töretlen sikerrel hozza el a prémium tartalmakat, értelmes olvasnivalókat stabil olvasóközösségének.

Az új főszerkesztő, Birta Brigitta a terület szakértője, korábban dolgozott az Elle és a Cosmopolitan lapoknál, majd 2015-től – immáron a Marquard kötelékében – a Shape főszerkesztő-helyetteseként és a joy.hu szerkesztőjeként, majd a Runner’s World főszerkesztői pozíciójában. „Már a szakdolgozatomat is a női lapokból írtam, magával ragadott a műfaj, Dolgozó, sportos nő vagyok, akinek az anyaság teljesítette ki az életét – az ÉVA Magazin világa az én világom is egyben. Szerencsésnek érzem magam, hogy motiváló környezetben dolgozhatok egy olyan branden, amellyel teljes mértékben tudok azonosulni” – mondta Birta Brigitta.

Az ÉVA az élet sokoldalúságát tükrözi, és elsősorban a családban élő, munka és magánélet között egyensúlyozó, modern nők érzéseivel, gondolatival, feladataival foglalkozik. „Biztosan ígérhetem, hogy megtartjuk az ÉVA értékeit. Maradnak a komoly pszichológiai témák, hiszen ezek tették különlegessé a lapot, ugyanakkor erősíteni kívánjuk a szórakoztató jelleget is könnyed glossy témákkal a szépségápolás, divat, egészség témakörében” – mondta Birta Brigitta, aki a jövőben két feladatkörben is helytáll a Marquard Group Hungary-nél, hiszen a világ vezető futómagazinjának magyar kiadása, a Runner’s World is az irányítása alatt marad.

A korábbi főszerkesztő, Tomsits Tímea négy éven keresztül szerkesztette a print magazint. A szakember a jövőben kizárólag az egész embert kívánó pszichológusi praxisára koncentrál. Az előző lapszámot a korábbi és az érkező főszerkesztő közösen készítette, a héten megjelenő nyári kiadás már az új vezető keze nyomát viseli.

Az ÉVA online kiadása élén is változás történik: Zubor Rozália főszerkesztői minőségében saját kérésére távozik, azonban a sikeres podcastokat továbbra is ő készíti. Magyarország első jelentős anyuka podcastja, a Mesélj, Anyukám! és az erős nőket bemutató, díjnyertes Micsoda nők voltak! podcast is folytatódik Rozália vezetésével és a Marquard Group Hungary égisze alatt. A médiacég jelenleg is keresi azt a szakembert, aki a jövőben az ÉVA Magazin online vezető-szerkesztője lehet.

„Az ÉVA Magazin különleges helyet foglal el a szívünkben. A saját fejlesztésű márka a magas színvonal, a prémium tartalmak különleges ékköve a hazai print magazin piacon. A remek csapat, valamint a régi és új szerzőgárda garancia a minőségre. Büszkék vagyunk az ÉVÁra, megváltoztatni nem kívánjuk, olvasóink visszajelzéseit folyamatosan meghallgatva azonban fejleszteni igen, hogy valóban a mai nőket foglalkoztató, aktuális kérdésekről szóljon. Köszönjük Tímeának a sok éves profi munkát és köszöntjük Brigit új feladatkörében” – mondta el Alberti Petra, a Marquard Group Hungary tartalomigazgatója.

Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült. Második évadával jelentkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastje. A lakásvásárlással és -felújítással foglalkozó podcastben […]

Megnézem

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary kereskedelmi igazgatója

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary új kereskedelmi igazgatója. Zsolt személyében egy tapasztalt szakember csatlakozott a prémium brandeket felvonultató médiacéghez. Szabó Zsolt a médiás karrierjét 2005-ben kezdte. A Pesti Est, majd a Sanoma Budapest után, 2009-ben igazolt az Index.hu csapatához. Ezt követően a CEMP Sales House ügynökségi értékesítési csapatában dolgozott, 2012-től értékesítési vezetőként. 2014-től több […]

Megnézem

Lilu: Fiús anyának lenni kemény ügy!

Semmi sem ér véget negyven felett, sőt – állítja Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu, aki a JOY Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy élete legizgalmasabb időszakát éli most. Egy tinédzser és egy óvodás fiú édesanyja, vállalkozó és műsorvezető is egyben, akit azért a sérülékenyebb napjain könnyen meg lehet bántani.   Lilu negyven felett érzi magát a legjobban […]

Megnézem

Rekordmennyiségű oldalmegtekintés az evamagazin.hu-n 

Egy szám, amelyre büszkék lehetünk: 2 751 137. Ennyi oldalmegtekintést ért el az evamagazin.hu a múlt hét folyamán. Ez a szám nemcsak önmagához, de a márka versenytársaihoz mérten is kiemeltnek bizonyul (forrás: Gemius). A rekorder hét legolvasottabb cikkéből megtudhatjuk, hogy miért fontos a B12-vitamin, és ennek hiányát hogyan ismerheti fel a 40 év feletti korosztály. Ha […]

Megnézem