A futómagazin

A világ 24 országában megjelenő Runner’s World egy dinamikusan növekvő, elhivatott és kimondottan pozitív életszemléletű réteget céloz meg: a futókat. Teljesen mindegy, hogy tagjai öt vagy ötven kilométert futnak hetente, ez a közösség értékeli az akaraterőt, a kitartást, ugyanakkor rendkívül befogadó, nyitott az újdonságokra is.

A legösszetartóbb és legaktívabb közösséget a futók jelentik: itt nem számít a kor, a nem, vagy hogy mennyit futnak, a lényeg, hogy szeretik, és mindent tudni akarnak róla! Mind a magazinban, mind az online és social felületen olyan témákkal foglalkozunk, amik a legjobban mozgatják ezt a közösséget, és amelyek segítenek nekik abban, hogy kihozzák magukból a maximumot!

12 000
nyomtatott lapszám**

Runnersworld.hu
701 000
megtekintés*

137 000 egyedi látogató

Büntetőkör podcast
25 492
letöltés
400-600 hallgatottság/epizód

16 600
hírlevél feliratkozó

@runnersworld_hu
14 800 követő
200 interakció/poszt

Runner’s World Magyarország
51 000 követő

Birta Brigitta

Birta Brigitta

Főszerkesztő

„A pályámat női magazinoknál kezdtem, így 15 éves tapasztalattal rendelkezem a glossy lapok terén, mind print, mind online felületen volt lehetőségem kipróbálni magam. És bár gyerekkorom óta életem szerves része a sport, a futást valódi szeretét annak köszönhetem, hogy a Marquard Grouphoz kerülve megismerkedtem a Runner’s Worlddel. Azóta már maratonokat futottam, rengeteg futóval megismerkedtem, és a márka égisze alá tartozó Ébredj futóklubot is elindítottuk. Jó ideje a szívem csücske ez a lap valamint a hozzá tartozó platformok és események, és hihetetlenül büszkén állok az élén, és dolgozom rajta nap mint nap.”

A Runner’s World olvasó

Minden olyan nő és férfi, akiknek az életében szerepet játszik a futás: legyen az könnyű kocogás vagy egy maratoni távra való felkészülés. Akiket a mozgás öröme és egészségük megőrzése mellett a futóközösséghez való tartozás is motivál.

25 év feletti, AB fogyasztói státuszú, a futás és a hozzá kapcsolódó életforma és termékek iránt kiemelkedően érdeklődő, tudatos és jellemzően véleményvezérekből álló célcsoport.

 

Kapcsolat

Csík Henriett - marketing osztályvezető

h.csik@marquardmedia.hu

+36 20 425 7040

Gyalog Bettina - lapreferens (Hirdetések leadása)

b.gyalog@marquardmedia.hu

+36 20 274 7036