Az autizmussal élőket támogatja a JOY Magazin

Az eladott példányok után 10 forintot kap az Autistic Art

Újra segít a JOY Tündér, a JOY Magazint kiadó Marquard Group Hungary ezúttal az Autistic Art alapítvány munkáját támogatja. A svájci tulajdonú médiacég minden eladott példány után 10 forintot ajánl fel a szervezet munkájára. A program a tavaszi JOY-napok – lapeladás szempontjából kiemelt – időszakát is magába foglalja és június 20-ig tart. Minden vásárló, aki print magazint vásárol, egyben jó ügyet is támogat.

A JOY Tündér a Marquard Group Hungary 2015-ben indított programja, amely jótékonysági szervezeteket és a társadalom számára hasznos kezdeményezések mellé áll anyagi segítséggel, valamint a láthatóságuk növelésével.

A JOY Tündér támogatta már többek között a United Way Magyarország az értő olvasásért létrehozott Könyvforgató programját, a NEO Segítőkutya Alapítványt, amely fogyatékkal élő emberek életéhez ad társat, valamint a Magyar Gyerekmentő Alapítványt, hogy minden mentőkocsijukat felszerelhessék egy-egy életmentő készülékkel. A JOY Tündér a Kézenfogva Alapítványt, az Őrzők Alapítványt, a Csodalámpa Alapítványt, valamint 2020-ban és 2021-ben is az Igazgyöngy Alapítvány mélyszegénységben élő gyerekek tehetséggondozásáért tett erőfeszítéseit is segítette.

Az Autistic Art alapítvány 2006 óta foglalkozik az autizmussal élőkkel: speciális lakóotthonokat támogat, ahol az érintett fiatalok méltó életet élhetnek, művészeti rajz programjával pedig a társadalom és az autisták közeledését mozdítja elő.

Fontos, hogy a nem autista emberek jobban értsék és ismerjék autista társaikat, hiszen sokszor azonosak a problémáink, ám mi azokról tudunk beszélni, segítséget kérni, míg az érintettek nem. Gryllus Dorka és Lengyel Tamás színművészek, az Autistic Art alapítvány ügye mellé állva fogalmazzák meg fenti gondolataikat.

Az autizmus egy egész életen át tartó fejlődési rendellenesség, ami Magyarországon közel 150 000 embert érint. Az autista emberek másképp érzékelik a világot, másként viszonyulnak embertársaikhoz, sokszor az önálló életvitelre nem képesek, az érintettek 40%-a nem tud beszélni.

A lakóotthonokban a hétköznapjaikat szakemberek kísérik végig, új kapcsolatokra, baráti és szerelmi szálakra is lelhetnek. Az Autistic Art felismerte, hogy a gyakran beszédre is képtelen fiatalok a művészet erejével kapcsolódhatnak a többi emberhez. Az alapítvány művészeti programjával beleláthatunk az autizmussal élők különleges világába, miközben az otthonok lakói előtt is új lehetőségek nyílnak ki. Színes, természetes, egyedi rajzaikat bárki megismerheti, motívumaik több magyar kortárs képzőművészt is megihlettek már.

A lakóotthonok komoly anyagi nehézségekkel küzdenek, külső támogatói segítség hiányában fennmaradásuk bizonytalanná válhat. A JOY olvasói lapvásárlásukkal hozzájárulnak az otthonok és az azokban zajló művészetterápiás foglalkozások működéséhez. Ezáltal ahhoz, hogy az autista fiatalok és családjaik színesebb, teljesebb életet élhessenek.

További információ: www.autisticart.hu

Új divízióval erősít a Marquard Group Hungary

Új divízióval és egy tapasztalt szakemberrel erősíti portfolióját a Marquard Group Hungary. Az év elején életre hívott Digital Service Studio a médiacég kreatív műhelyeként funkcionál. Célja, hogy modern és izgalmas digitális megoldásokat kínáljon a hirdetőknek, akik így a kampányüzeneteik mellett informatív vagy szórakoztató tartalmakat is nyújthatnak közönségüknek.  A Digital Service Studiót Perkó Rudolf vezeti. Az […]

Megnézem

Érkezik a magyar piacra az InStyle Men, a férfi magazinok új generációja

Új időszámítás kezdődik a hazai férfi magazinok piacán: a Marquard Group Hungary elhozza a magyar olvasóknak az InStyle Men brandet print- és online formában is. Az új kiadvány nemzetközi hátterű ugyan, azonban 100%-ban saját gyártású, és célzottan a hazai közönséghez szól olvasmányos cikkekkel, interjúkkal, portrékkal, videó- és podcast adásokkal. A szerkesztőséghez több elismert szakember is […]

Megnézem

Rekord látogatottság az evamagazin.hu-n

Történelmi pillanat, amire igazán büszkék lehetünk! 💪🥂 Fennállása óta először átlépte az 1 milliót az evamagazin.hu valós felhasználóinak száma (forrás: Gemius). Ez rekord az online magazinunk életében, és még erősebben ösztönöz bennünket arra, hogy a jövőben is színvonalas digitális tartalmakkal, podcastokkal, cikkekkel, videókkal örvendeztessük meg az olvasóinkat. Köszönjük💙

Megnézem

A legstílusosabb technológiai innovációkat díjazza az InStyle magazin

A legstílusosabb technológiai újdonságokat díjazza a világ vezető stílusmagazinja, az InStyle magyar kiadása. A Style Tech Of The Year verseny hét kategóriájában keresik többek között az év telefonját, home entertainment eszközét, okos kütyüjét, laptopját, valamint 2022 innovációját is. A legjobbakat a nagyközönség szavazza meg. Első alkalommal rendezi meg az InStyle magazin a Style Tech Of […]

Megnézem