A JOY magazin címlapján: Metzker Viki

JOY Magazin címlappal ünnepli Metzker Viki, hogy nagykorú lett a karrierje: idén 18 éve, hogy meghódított és férfiak uralta szakmát, DJ lett és ezzel fiatal nők sokaságát inspirálta arra, hogy a saját útjukat járják. Metzker Viki a kezdetekről, férjéről, házasságáról is vallott a magazinnak adott nagyinterjúban. 

 “A női erő, a női belső hang erősebb, mint bármi ezen a világon, csak jól és helyesen kell használni. Az életben való elinduláshoz bátorság kell, a döntés, hogy mikor teszed meg az első lépést, pedig a te kezedben van” – üzente nőtársainak Metzker Viki, aki pont 18 éve indult el azon a bizonyos úton. Húsz éves kora óta – némi modellkedési kitérő óta – a zene tölti ki az életét. “Hálás vagyok a szüleimnek, hogy sosem gátoltak az álmaim elérésében, hanem támogattak és büszkék rám. Ezt a női erőt egyébként édesanyámnál láttam mindig, nekem ő a legnagyobb példaképem” – mondta Viki. 

A DJ karrier elején sokan próbálták hátráltatni, ő azonban tudomást sem vett a támadásokról. “A nőknek mindig nehezebb dolguk van egy-egy férfias szakmát „betörni”, de ha betörik, akkor már csak élni kell a lehetőséggel. A szép külső előny, de nem elég. A  tudás, a közönséggel való szimbiózis az, ami meghatározza egy DJ hosszú távú sikerét” – magyarázta Metzker Viki, akit 2009-ben egy német menedzsment vezetője egy klubban látott zenélni. Innentől kezdve évekig a világot járta, majd hazatért és újrakezdte a pályafutását itthon is. 

Két évvel ezelőtt aztán újra nagyot fordult a világ Vikivel, összeházasodott Gabennel, a BSW zenészével. “Olyan lelki békét, nyugalmat és balanszt hozott az életembe, amire mindig is vágytam. Egy jó kapcsolatnak több alappillére van. Ilyen a humor, a barátság, az élmények, a  testiség, de mind közül számomra az a  legfontosabb, hogy feltétel nélkül megbízom benne. Kitárt karokkal, biztonsági háló nélkül mernék hátradőlni, mert tudom, hogy elkap, és mindig ott lesz mögöttem” – mondta a kapcsolatukról Viki.  

Mivel mindketten a showbiznisz világába dolgoznak, tudják pontosan, hogy a féltékenységnek nincs helye a házasságukban. Egyenlő félként élnek a kapcsolatban, és nem felejtenek el együtt tenni érte, ha szükséges. A családalapítást is úgy kezelik, ahogyan azt ők ketten szeretnék megélni.   

“Gabival óriási szerencsém van, mert ebben is nagyon összezárunk. Mindig elmondja, hogy az én testem, az én életem, és az én karrierem. Csodás dolognak tartom az anyaságot, de látom, hogy mennyi lemondással és áldozattal jár, amire mi még nem vagyunk felkészülve. Lehet, hogy erre sosincs tökéletes pillanat, mi mégis úgy vagyunk vele, hogy nem az idő fogja ezt meghatározni, hanem mi” – mondta a JOY-nak Metzker Viki, aki a tanítást is a jövő feladatának érzi.

“Nőként, előadóként nagy álmom volt, hogy egyszer ilyen formában is szólni tudjak a nőkhöz, mert igenis mindent el lehet érni. Tökmindegy, hogy nézel ki, mit csinálsz vagy éppen hol tartasz, ha van benned szorgalom, alázat és motiváció, nincs lehetetlen” – tette hozzá a DJ. 

Indul az Otthontervezők podcast második évada

Április 10-én érkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastjének második évada, amelynek ismét Dorogi Gabriella a műsorvezetője. A Fundamenta népszerű digitális kiadványa, valamint annak multimédiás platformjai és a podcast is a Marquard Group Hungary kreatív műhelyében készült. Második évadával jelentkezik az Otthonok & Megoldások brand Otthontervezők című podcastje. A lakásvásárlással és -felújítással foglalkozó podcastben […]

Megnézem

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary kereskedelmi igazgatója

Szabó Zsolt a Marquard Group Hungary új kereskedelmi igazgatója. Zsolt személyében egy tapasztalt szakember csatlakozott a prémium brandeket felvonultató médiacéghez. Szabó Zsolt a médiás karrierjét 2005-ben kezdte. A Pesti Est, majd a Sanoma Budapest után, 2009-ben igazolt az Index.hu csapatához. Ezt követően a CEMP Sales House ügynökségi értékesítési csapatában dolgozott, 2012-től értékesítési vezetőként. 2014-től több […]

Megnézem

Lilu: Fiús anyának lenni kemény ügy!

Semmi sem ér véget negyven felett, sőt – állítja Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu, aki a JOY Magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy élete legizgalmasabb időszakát éli most. Egy tinédzser és egy óvodás fiú édesanyja, vállalkozó és műsorvezető is egyben, akit azért a sérülékenyebb napjain könnyen meg lehet bántani.   Lilu negyven felett érzi magát a legjobban […]

Megnézem

Rekordmennyiségű oldalmegtekintés az evamagazin.hu-n 

Egy szám, amelyre büszkék lehetünk: 2 751 137. Ennyi oldalmegtekintést ért el az evamagazin.hu a múlt hét folyamán. Ez a szám nemcsak önmagához, de a márka versenytársaihoz mérten is kiemeltnek bizonyul (forrás: Gemius). A rekorder hét legolvasottabb cikkéből megtudhatjuk, hogy miért fontos a B12-vitamin, és ennek hiányát hogyan ismerheti fel a 40 év feletti korosztály. Ha […]

Megnézem